Uitvalscherm

Het uitvalscherm is de meest voorkomende en de bekendste zonwering en dat is niet zomaar.  Dat komt omdat dit type zonwering makkelijk inzetbaar is. Voorzien van een paar stevige armen die zorgen voor de gewenste stabiliteit en door een scherpe hoek de ideale zonwering.  Dit scherm kan bijna in ieder situatie gebruikt  worden.

De uitvalschermen uit onze collectie zijn de beste in de regio Den Haag. U krijgt geweldige kwaliteit voor een scherpe prijs.  Een uitvalscherm kan tot heel laag uitgerold worden waardoor ook de lage avondzon niet naar binnen kan schijnen. Doordat een uitvalscherm een scherpe hoek heeft  is dit type scherm niet geschikt om er onder te zitten. In dat geval kiest u voor een knikarmscherm.

Het uitvalscherm wordt veel gebruikt in flats en voortuinen

Het uitvalscherm is niet bedoeld om onderdoor te lopen of onder te zitten. Dit is dan ook de reden dat dit type scherm vooral wordt gebruikt in voortuinen. Daar zult u vanwege de privacy minder snel in het zonnetje gaan zitten.  Ook is het uitvalscherm in vele kleuren materialen en afmetingen verkrijgbaar. Kom langs voor een vrijblijvend advies passend binnen uw budget.  Kunt u ook de andere vormen van zonwering bekijken

uitvalscherm buitenzonwering balkon
buitenzonwering uitval balkon

Hoezo stormvast?

De armen bestaan uit zware kokerprofielen en robuuste verbindingsstukken die hun kracht ontlenen aan sterke veren en  staalkabels. Alle verbindingen in de schermen worden gemaakt met roestvrijstalen bouten en moeren.De armen zijn bevestigd aan  massieve zijsteunen, die ook dienen als montagesteunen. Ook  zijn er lange zijsteunen en plafondsteunen te bestellen. Kap, voorlijst en achterplaat zijn op elkaar afgestemd zodat in gesloten toestand een dichte cassette overblijft en wind geen vat heeft op uw scherm.

Bedieningsmogelijkheden en kleuren

U heeft de keuze uit handbediend, elektrisch of elektrisch met afstandbediening. Daarnaast is het uitvalscherm in meer dan 100 kleuren leverbaar.   Zonwering met een afstandsbediening is de laatste is mateloos populair.  Zit u heerlijk op de bank, maar wordt uw zicht geblokkeerd door de felle zonnestralen?  Opstaan hoeft niet meer want met een afstandsbediening doet u het uitvalscherm vanaf iedere plek dicht.

De grootste zonwering specialist in Den Haag

Wilt u een kwaliteitsproduct tegen een scherpe prijs? Kom langs in onze winkel. Wij zijn niet voor niets de grootste en beste zonwering specialist in Den Haag. Met meer dan 100 jaar ervaring  een compleet assortiment, vakkundige service en goed advies. Welk type buitenzonwering u ook kiest bij de Firma van Rijn is het altijd goed.

Krijg meer advies over

uitvalschermen

Een uitvalscherm bij de Firma van Rijn vanwege:

Eigen montage team

De beste kwaliteit

Scherpe prijs

De uitgebreide doek en kleur keuze in de winkel

BUITENZONWERING NIEUWS

Wilt u teruggebeld worden?

vult u dan het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op,

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MEER BUITENZONWERING