Tapijt

Tapijt is een zachte vloerbedekking die zorgt voor een heerlijk comfortabel gevoel. Tapijt is er in veel kleuren en structuren geen enkele andere vloer is zo veelzijdig. Bovendien werkt tapijt overal geluiddempend en zorgt tapijt voor een beter binnenklimaat, doordat het stof vasthoudt. Onze firma heeft een zeer uitgebreid assortiment tapijt, waar wij u graag mee laten kennismaken.

Tapijt een rustige basis

Tapijt werkt geluid dempend en is zo erg geschikt voor bijvoorbeeld een boven etage. Uw buren zullen gelukkig zijn wanneer u kiest voor tapijt. Tapijt dempt het geluid in huis het beste van alle vloeren. Lawaai in je woning kan voor anderen en jezelf als storend ervaren worden. U zit niet op gestommel van boven te wachten als er beneden net een muziekje is opgezet. Wanneer je op het punt staat te genieten van de rust en een goed glas wijn, heb je graag stilte om je heen.

Aandacht voor de juiste vloer kan helpen bij de vermindering van geluid in uw huis. Tapijt zal altijd de meest geluiddempende werking hebben en is heel stil. Deze vloerbedekking is ook warm en zacht, maar voor sommigen niet de meest voor de hand liggende keuze binnen een druk bestaan. Om vlekken en kruimels te verwijderen, moet je namelijk iets meer doen dan even een dweil erover halen.

Tapijtstructuur

Er is tapijt met een hoge en lage pool. Het verschil tussen de structuren heeft alles te maken met de lengte en afstand tussen de polen. Ook voor de zakelijke markt kunt u bij ons project tapijt komen bekijken. Dit is tapijt wat tegen een stootje kan. Het maakt een groot verschil of de vloerbedekking voor een slaapkamer of kantoor bestemd is. Het gaat er dan vooral om hoe intensief de ruimte wordt gebruikt. Denk aan stoelen met wieltjes en veel in en uitloop of juist niet.

De prijs

De prijs voor tapijt hangt af van een aantal punten. Ten eerste het aantal vierkante meter vloer. We berekenen per strekkende meter (m¹) en de rollen vloerbedekking zijn  4 of 5 meter breed.  Als u weet hoe groot de ruimte is  (lengte en breedte) kunnen wij het aantal strekkende meter bepalen. Daarnaast moet u een keuze maken welk type tapijt u mooi vindt en tot slot wat voor tapijt geschikt is. Graag adviseren wij u in de winkel omdat niet elke soort geschikt is in elke situatie.  Wij volgen met onze collectie de trends en leveren met een zeer scherpe prijs-/kwaliteitsverhouding.

Tip!

Wilt u de trap opnieuw bekleden, tel de treden en kies voor een korte pool. Zo is het ‘ouderwetse’ sisal weer helemaal hip past het goed in een modern interieur en is onverslijtbaar. Neemt u een foto mee van de huidige situatie? Dan kunnen we nog beter inspelen op uw wensen.

Meer advies van een

tapijt specialist

Firma van Rijn vanwege:

  • Eerlijk advies.
  • Een uitgebreide collectie.
  • Scherpe prijs.
  • De beste kwaliteit
  • Vakmanschap

VLOEREN  NIEUWS

Wilt u teruggebeld worden?

vult u dan het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op,

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Categorie
vloeren
Tags
Vloeren