Slimme elektrische zonwering vindt u bij de Firma van Rijn. Of het nu gaat om een zonnescherm, markies of uitvalscherm met of zonder een afstandsbediening. Wij bieden  de perfecte toevoeging voor uw binnen en  buiten zonwering.

Wilt u dat de raamdecoratie om 8 uur open gaat en bij bedtijd weer automatisch sluit kom dan langs om de opties te bekijken. Bijna alle binnen en buiten zonwering  kunnen we voorzien van een elektrische bediening vooral wanneer u kiest voor de wat zwaardere raamdecoratie een prima oplossing. Zo wordt het openen en sluiten van uw raamdecoratie een dagelijks feestje. Welk product u ook kiest het wij leveren alleen pure kwaliteit en wij staan erop om ieder type zonwering na te meten en daar waar mogelijk met de hand precies zo te maken dat het bij uw wensen past. Wij doen ons uiterste best om u jarenlang te laten genieten van uw aankopen en samen met u een keuze te maken passend bij uw budget en wensen.

Slimme zonwering voor uw gemak

Vanuit uw luie stoel de raamdecoratie te bedienen. Niet alleen gemakkelijk maar ook ontzettend leuk! Deze slimme zonwering kunt u aansluiten op uw smart home set zoals Google Home.  Zet u de woning in ‘slaapstand’, dan gaan de lichten uit, en de rolluiken dicht.

Zonwering op zonnepaneel

Geen of lastig toegang tot stroom en volledig energie neutraal is onze zonwering met een zonnepaneel. Komt u kijken in de winkel en de mogelijkheden bespreken.

Automatisch sluiten bij wind

We bieden de mogelijkheid om uw zonwering automatisch te laten sluiten wanneer er veel wind op komst is en uw scherm  niet stuk zal waaien.  We plaatsen een sensor, een windmolen, welke meet hoeveel wind er staat. De kunst is de sensor zo af te regelen dat u geen overlast ervaart omdat de zonwering te vaak open en sluit en uw scherm heel blijft bij veel wind.

Automatisch sluiten bij veel zon

Ook zijn er sensoren die zelf bepalen of zonwering moet sluiten bij veel zon of zal openen met weinig zon.  Ook hier is het een hele kunst de sensoren zo af te stellen dat u op een wisselend bewolkte dag niet te maken heeft met zonwering die vaak op en neer zal gaan.

De nadelen bij automatisch sluiten van zonwering

Zonwering voorzien van een sensor voor wind en zon slijt hard. We zeggen dat een scherm in levensduur geen 20 jaar zal meegaan maar slechts 5 jaar. De motor van de zonwering moet harder werken en ook wanneer u niet thuis en zonwering niet gebruikt werkt uw zonwering wel.

moeiteloos bedienen

Geniet van het gemak van het reguleren van zon en schaduw met slechts één druk op de knop. Creëer de perfecte sfeer en ervaar ultiem comfort met een afstandsbediening.

Ontdek meer slimme elektrische zonwering