Shutters

Shutters noemen we ook wel luiken, blinden, klapluiken, vensterluiken of raamluiken. Ze hebben horizontale lamellen en zijn van hout gemaakt. U kunt de luiken openen en sluiten en daarnaast de lamellen op en neer bewegen. Zo kunt u op twee manieren zelf de lichtinval bepalen.  Het is echt  ambachtswerk en altijd op maat gemaakt. Ze moeten namelijk perfect passen voor uw raam. Het hout wordt op een speciale manier gezaagd, waardoor shutters met stabiele lamellen ontstaan. Vanwege dit vakmanschap de meest luxe binnenzonering in onze collectie.

raamdecoratie binnenzonwering shutter zwart
binnen zonwering shutter detail

Eerlijk advies

Wilt u de meest luxe binnen zonwering op de markt dan kiest u voor shutters. Weet u het nog niet zeker en wilt u ook andere typen binnen zonwering naast elkaar zien?  In de winkel helpen we u gratis en vrijblijvend met inspirerend advies.

Vakmanschap

Met montage door eigen vakmensen. Wij hebben alleen de beste monteurs voor het plaatsen van de shutters/ binnen luiken. Onze vakmannen zijn al jarenlang bij ons aan het werk en goed in hun vak.  Ze kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen u de perfect gemonteerde shutters. De houten shutters van onze leverancier worden in eigen fabriek in Europa geproduceerd, waardoor we garant staan voor uitstekende kwaliteit Kiest u voor vakmanschap dan kiest u voor de shutters van de Firma van Rijn waar u jarenlang plezier van heeft.

 

Een uitgebreide collectie

Zoveel mensen, zoveel wensen. Komt u ook kennismaken met ons productaanbod? We hebben een in onze collectie de Eco-line, Top-line en Rivièra shutters zijn leverbaar met 60 mm en 90 mm lamelbreedtes. Top-line is er ook met een 35 mm lamel. Hoe smaller de lamel, des te minder lichtinval. Voor een rustig uitzicht naar buiten kies je voor een brede lamel. Deze  collectie shutters is met veel zorg samengesteld. Ook worden deze continu aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen en trends.

Meer weten over shutters als binnenzonwering

Shutters bij Firma van Rijn vanwege:

  • Eerlijk advies.
  • Een uitgebreide collectie.
  • Scherpe prijs.
  • Gratis inmeetservice.
  • Montage door onze eigen vakmannen.
  • De beste kwaliteit
  • Vakmanschap
  • Een produkt waar u jaren lang plezier van heeft.

RAAMDECORATIE NIEUWS

Wilt u teruggebeld worden?

vult u dan het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op,

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MEER RAAMDECORATIE

Categorie
raamdecoratie
Tags
binnen zonwering