Screen

Een screen is een zonnescherm dat straks langs uw raam naar boven en beneden beweegt. Vergelijkbaar met een rolluik waarbij het doek glijdt tussen twee geleiders. Er gaat geen kostbare ruimte verloren en er is een vrije doorloop langs uw raam. Ook kunt u nog naar buiten kijken maar voorbijgangers niet naar binnen. Screens voor uw raam worden vaak bevestigt aan de buitenkant waardoor de zon al wordt tegengehouden voordat het uw raam bereikt. Omdat het glas niet opwarmt blijft het koel in uw woning. Screen kunnen uiteraard ook aan de binnenkant van uw raam. Komt u langs voor een advies op maat?

Het zipscreen

Dit type screen wordt ook wel ritsscreen genoemd. Dit omdat het screen met een rits in de begeleiders is bevestigd. Het doek zit extra stevig en er is geen ruimte meer tussen het doek en geleiders. Geen klapperende screens meer en compleet windvast omdat een zipscreen aan de zijkanten volledig is gesloten. Een bijkomend voordeel van een zipscreen is dat de functie van een hor om insecten te weren is mee is genomen. Dus houd wespen en ander vliegend ongedierte buiten de deur met een zipscreen.

De prijs van een screen

De prijzen voor screens hangen af van de bediening (handmatig of elektrisch) en de afmeting.

BUITENZONWERING NIEUWS

  • meetinstructie met diverse tips voor het goed opmeten van buiten zonwering

  • Een rolhor tegen vliegend ongedierte Ook bij mooi weer uw deuren en ramen open zetten? Kom dan langs in de winkel en wij adviseren u over het plaatsen van een rolhor op ma

Klantbeoordelingen

schrijf zelf een beoordeling ▼
naam

Wilt u teruggebeld worden?

vult u dan het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op,

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer advies over screens

Firma van Rijn vanwege:

  • Eerlijk advies.
  • Een uitgebreide collectie.
  • Scherpe prijs.
  • De beste kwaliteit
  • Vakmanschap

MEER BUITENZONWERING

Categorie
Buitenzonwering