Rolhor voor raam en deur

Ontdek comfort en geniet van frisse lucht zonder vervelende insecten en beestjes binnen te laten met onze hoogwaardige rolhorren. Of je nu op zoek bent naar bescherming voor je huis, kantoor of vakantiehuis wij hebben een rolhor voor ieder raam of deur. Dankzij een hor houdt u vervelende insecten, zoals muggen en andere kleine vliegende beestjes buiten de deur.

Een rolhor tegen vliegend ongedierte

Wilt n ook bij mooi weer uw deuren  en ramen open zetten maar houdt het bezoek van ongedierte dat tegen. Kom dan langs in de winkel en wij adviseren u over het plaatsen van een rolhor op maat. Zo  brengen we een barrière aan die voor vliegen, spinnen en andere insecten onneembaar is. Het gaas in een hor is zeer fijnmazig. Er is zelfs horgaas dat pollen tegenhoudt. Er zijn diverse varianten leverbaar, zowel voor naar binnen als naar buiten draaiende ramen en deuren. Ook voor dakramen hebben wij een speciaal model te koop.  Een rolhor biedt u de mogelijkheid om overdag en ’s nachts optimaal te genieten van open ramen en deuren.

De rolhor is voor deur en raam

De rolhorren in  ons assortiment zijn zeer degelijk en mooi afgewerkt. Zo kunt u  kiezen uit verschillende afmetingen en uitvoeringen. Er is een oplossing voor bijna iedere situatie, ook voor een schuifpui of naar binnen draaiende ramen. In bijna elk kozijn is een rolhor te plaatsen. Gun  u zelf  de luxe van een hor voor het draairaam in uw slaapkamer en u slaapt zonder gezoem door insecten de hele nacht door.

BUITENZONWERING NIEUWS

Wilt u teruggebeld worden?

vult u dan het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op,

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Categorie
Buitenzonwering