Rolgordijnen

Rolgordijnen hebben we in een zeer grote collectie met meer dan 1000 verschillende stoffen. Ook zijn er diverse materialen en ophangsystemen. Onze collectie bestaat uit transparante stof, semi transparant en verduisterend. Voor uw rolgordijnen op maat bent u bij de Firma van Rijn aan het juiste adres

De prijs van rolgordijnen

Rolgordijnen uit voorraad bieden wij aan voor een zacht prijsje.  U vind in de winkel altijd een rolgordijn passend bij uw budget.

Heeft u wel eens gedacht aan gemotoriseerde binnen zonwering?

Uw rolgordijn bedienen vanuit uw luie stoel het kan! Gemakkelijk vooral als u net lekker ligt en wilt genieten in plaats van opstaan. Vooral voor de erg brede en zware rolgordijnen een prima optie.

Kiest voor maatwerk rolgordijnen

U kiest voor de firma van Rijn als u kiest voor maatwerk. Zo weet u zeker dat uw rolgordijn altijd past in uw situatie. Al onze rolgordijnen worden 100% op maat gemaakt. Ons atelier begint pas als u de bestelling plaatst! Alle raamdecoratie komen we nameten waarbij we bij rolgordijnen rekening houden met de manier waarop het gemonteerd kan worden. Wilt u de bediening rechts of links zijn er deurklinken waar het rolgordijn wel overheen moet kunnen en wilt u het ‘in’ of ‘op’ de dag. Op de dag betekent dat gordijn tegen het plafond zal komen of juist in de dag in het kozijn.

Meer advies over rolgordijnen

Rolgordijnen bij Firma van Rijn vanwege:

Goed advies

Scherpe prijs

De beste kwaliteit

Een uitgebreide keuze in de winkel

RAAMDECORATIE NIEUWS

Wilt u teruggebeld worden?

vult u dan het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op,

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MEER RAAMDECORATIE

Categorie
raamdecoratie