Plissé en duo plissé gordijnen

De Firma van Rijn heeft prachtige Plissé en Duo Plissé gordijnen. Altijd op maat gemaakt en een verrijking voor uw woonruimte. Dit type gordijn is voor elk raam en situatie toepasbaar. Dus ook schuine ramen en de kiep kantel ramen.  We bieden altijd kwaliteit op maat door een mooi stukje vakmanschap. Daarnaast een breed scala aan kleuren en stoffen. Denk aan een mooie uni of de diverse dessign en structuur stoffen. We vinden voor u altijd iets wat past binnen uw wensen en budget.

De stof is in verschillende transparanties te verkrijgen.

Denk aan geheel verduisterend of juist goed licht doorlatend. Waarbij een verduisterend duo plissegordijnen het licht zal filteren en zorgen voor een volledige verduistering van de ruimte. Ook hebben we een ruime collectie met warmtewerend, vocht en vuilafstotende stoffen.

 

Het duo plissegordijn heeft een kenmerkende honingraatvorm door het gebruik van een dubbele stof. Het zijn twee lagen stof, die zich als een harmonica laten opvouwen.De touwtjes die door de stof lopen, zijn bij een duo plissé gordijn niet zichtbaar.

Ook zijgeleiding is mogelijk bij plissé gordijnen. Dit produkt raden we aan voor een raam of een deur welke veel heen en weer beweegt.

Meest gekocht voor schuine ramen

Dit type binnen zonwering is geschikt voor alle bijzondere raam vormen. Dus heeft u een schuin raam, halfronde ramen een lichtkoepel wij maken een passend plissé voor u. Met een mooie maatwerk oplossing zorgen we dat alles perfect past in de vorm van het raam.

binnenzonwering plisse gordijn

Met een duo klick systeem kunt u installeren zonder boren.

Door een magnetishc frame op het kozijn is het goed geschikt voor een draai of kiep raam. Of extra gemak door het uitneembaar frame om de ruit te kunnen wassen. De profielen van het duo klick systeem zijn standaard wit of creme maar naast de standaard kleuren is het ook mogelijk een andere RAL kleur mee te geven. Wij rekenen hiervoor wel een meerprijs.

De vouwen zijn praktisch en ogen speels

Met duo plissé duette en honingraat bedoelen we exact hetzelfde produdt. Honingraat vanwege de twee lagen stof die, als u er van de zijkant naar kijkt, de vorm vertoont van een honingraat.  Wist u ook dat ‘plissé’  afkomstig is uit het Frans. Het betekent geplooid. Dat is hoe dit type raambekleding eruit ziet.

Meer weten over plissé en duo plissé gordijnen

Plissé gordijnen bij de Firma van Rijn vanwege:

  • Eerlijk advies.
  • Een uitgebreide collectie.
  • Scherpe prijs.
  • Gratis inmeetservice.
  • Montage door onze eigen vakmannen.
  • De beste kwaliteit
  • Vakmanschap
  • Een produkt waar u jaren lang plezier van heeft.

RAAMDECORATIE NIEUWS

Wilt u teruggebeld worden?

vult u dan het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op,

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MEER RAAMDECORATIE