Paneel gordijnen

Paneel gordijnen zijn gemaakt van brede banen stof die achter elkaar kunnen schuiven. Deze panelen kunnen van verschillende stoffen gemaakt worden.  Dit type raamdecoratie is ideaal als scheidingswand en room divider. Ook wordt het paneel gordijn gebruikt om rommel / speelhoek/ kantoor te verbergen.

Modern huis kies voor paneel gordijnen 

Dit type gordijn is mooi voor schuifpuien en grote raampartijen. Ook als scheidingswand of afscheiding tussen garderobe en slaapkamer of open keuken en woonkamer is het paneelgordijn prachtig.

paneel gordijn

Flexibiliteit en Aanpasbaarheid

Paneelgordijnen zijn zeer flexibel in gebruik. De panelen kunnen eenvoudig worden verschoven om de gewenste hoeveelheid licht binnen te laten en privacy te waarborgen. Dit maakt ze ideaal voor grote ramen, schuifpuien en openslaande deuren.

Ook om een ruimte te verdelen

Naast raamdecoratie kunnen paneelgordijnen ook gebruikt worden als scheidingswanden. Dit is bijzonder handig in open kantoorruimtes of studio’s waar tijdelijke afscheiding gewenst is zonder een permanente muur te plaatsen.

paneel gordijn als roomdivider
paneel gordijn

Heeft u wel eens gedacht aan gemotoriseerde raamdecoratie?

De raamdecoratie bedienen vanuit uw luie stoel het kan! Gemakkelijk vooral als u net lekker ligt en wilt genieten in plaats van opstaan. Vooral voor de erg brede en zware paneel gordijnen een prima optie.

Advies over paneel gordijnen

Paneel gordijnen bij Firma van Rijn vanwege:

Goed advies

Scherpe prijs

De beste kwaliteit

Een uitgebreide keuze in de winkel

RAAMDECORATIE NIEUWS

Wilt u teruggebeld worden?

vult u dan het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op,

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MEER RAAMDECORATIE