Markiezen

Markiezen zijn de klassiekers onder de buiten zonwering. Het geeft een vriendelijke authentieke uitstraling en is een uitermate goede zonwering. De markies is een echte blikvanger en geeft karakter aan uw pand.  Onze markiezen zijn verkrijgbaar in diverse maten, materialen (hout en aluminium) en modellen (pet, klap en standaard). Omdat een markies aan de zijkanten gesloten is zal de zon niet naar binnen kunnen schijnen.

Een markies bestaat  uit een frame dat opgebouwd is uit minstens vier houten u-vormen (slagen genoemd). De slagen zijn door middel van scharnieren aan elkaar verbonden. Zowel het frame als de zijkanten zijn bekleed met doek. Hierdoor is een markies erg goed in het tegenhouden van de zon. Boven de markies zet men meestal een horizontale plank en aan de zijkanten een verticale plank deze houden de markies in opgetrokken toestand droog.  Daarnaast beschermen deze de markies tegen vuil.

Wilt u de beste kwaliteit markiezen tegen een zeer scherpe prijs?

Het klap model markies

Een  klapmodel wordt  toegepast in situaties waar u onder het markies door zou moeten kunnen lopen. Denkt u aan etalageramen aan de openbare weg, of een terras in de tuin. Daarom heeft dit type markies een speciaal klapmechanisme. Bij het neerlaten van de markies klapt dit mechanisme verder naar voren, zodat iedereen zonder problemen onder de markies door loopt. Het klapmodel is geschikt als zonwering boven uw openslaande deuren.

Markiezen zijn er in klassiek, standaard en klap model

BUITENZONWERING NIEUWS

  • meetinstructie met diverse tips voor het goed opmeten van buiten zonwering

  • Een rolhor tegen vliegend ongedierte Ook bij mooi weer uw deuren en ramen open zetten? Kom dan langs in de winkel en wij adviseren u over het plaatsen van een rolhor op ma

Meer advies van een markiezen specialist

Firma van Rijn vanwege:

  • Eerlijk advies.
  • Een uitgebreide collectie.
  • Scherpe prijs.
  • De beste kwaliteit
  • Vakmanschap

Wilt u teruggebeld worden?

vult u dan het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op,

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MEER BUITENZONWERING