Lamellen

Verticale raamdecoratie of zogeheten lamellen worden vaak gebruikt voor ruimtes waar inkijk niet of minder gewenst is. Omdat de lamellen gedraaid kunnen worden regelt u eenvoudig de lichtinval en hoeveelheid privacy. Met een draai stang of eventueel elektrisch kunt u de lamellen eenvoudig openen of sluiten om zo de inkijk en lichtinval aan te passen. Omdat u ze eenvoudig opzij kunt schuiven, heeft u in een handomdraai een volledig open raam en kunt u genieten van het daglicht. Op die manier is dit de ideale raamdecoratie voor uw ruimte

Uitgebreide collectie

Lamellen zijn een veelzijdige raamdecoratie en in vele kleuren materialen en afmetingen verkrijgbaar. In onze collectie zowel stoffen als kunststof lamellen met en zonder design en van aluminium kunststof textiel of hout. Ook voor de zeer hoge of juist kleine ramen er zit altijd iets voor u bij.  Altijd op maat gemaakt.  Kom langs voor een vrijblijvend advies passend binnen uw budget.

binnenzonwering lamellen
lamellen

Lamellen voor bijzondere ramen en ruimtes

Dit is de ideale raamdecoratie voor ruimtes met bijzondere ramen, zoals bijvoorbeeld schuine, extreem  hoge of trapsgewijze ramen. We hebben ook lamellen geschikt voor vochtige ruimtes zoals uw badkamer of keuken. Een tijdloze look en makkelijk in het onderhoud.

Krijg meer advies over lamellen

Lamellen bij Firma van Rijn vanwege:

Deskundige montage met eigen mensen

Kwaliteit en scherpe prijs

De uitgebreide keuze in de winkel

RAAMDECORATIE NIEUWS

Wilt u teruggebeld worden?

vult u dan het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op,

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MEER RAAMDECORATIE