Inbetween gordijnen

De semi transparante gordijnen noemen we ook wel inbetween gordijnen. Tussen een gordijn en vitrage in. Door een dikkere draad is de stof iets voller en over het algemeen gemaakt van een semi-transparante stof. Een tikkeltje doorzichtig en spannend wat erachter te zien zal zijn. Met inbetween gordijnen maakt u een ruimte sfeervol met prachtig diffuus licht.

Ze zijn mateloos populair en dat is niet voor niets. Inbetweens zijn de gordijnen die er voor zorgen dat je nog wel (een beetje) naar buiten kan kijken, maar je toch kan afsluiten.

De materialen voor uw inbetween gordijnen.

Of u kiest voor polyester, katoen of linnen we hebben verschillende materialen op voorraad.  Veel inbetween gordijnen zijn  gemaakt van kamerhoge (of brede) stoffen. Doordat de stoffen dan dubbel zo breed (hoog) zijn kan het gordijn vrijwel altijd gemaakt worden zonder naden.  Hoe mooi is dat!
Polyester zal nauwelijks krimpen. Ook hebben we polyester inbetweens met een linnen look. Linnen inbetweens hebben de meest natuurlijk uitstraling.  Jammer genoeg zijn compleet linnen inbetweens ook gevoelig voor luchtvochtigheid en krimp.

Krijg meer advies van een specialist

over inbetween gordijnen

inbetween gordijnen kiezen vanwege:

Privacy, maar toch nog naar buiten kijken.

Sfeervol

Scherpe prijs

De uitgebreide keuze in de winkel

RAAMDECORATIE NIEUWS

Wilt u teruggebeld worden?

vult u dan het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op,

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MEER RAAMDECORATIE

Categorie
raamdecoratie
Tags
binnen zonwering