Gordijnen

Gordijnen zijn echte sfeermakers ze springen direct in het oog en bepalen snel de stijl en het gevoel van uw kamer. Zonder gordijnen voelt uw kamer niet helemaal af. Of u nu kiest voor stoer, klassiek, modern of industrieel we hebben het voor u in onze winkel.

Stoer : kies gordijnen met een grove structuur

Wilt u een stoere uitstraling kies dan voor linnen of katoen. Dit zijn stoffen met een grove structuur. Woont u in een klassiek oud huis kies dan voor geplooide, rijke stoffen.

Modern:  door weinig plooien

Woont u juist modern en in bijvoorbeeld nieuwbouw dan doen de paneelgordijnen zonder plooi het erg goed. Laat u ringen door de stof slaan past het weer mooi bij een industrieel interieur. Kijkt u vooral ook naar de vloer. is die strak en modern zoals tegels of beton kunnen warme kleuren van deze  raamdecoratie voor iets extra zorgen. Bij een houten vloer staan juist weer die moderne gordijnen in een crème of wit tint prachtig. Voor de meest uitgebreide collecties gordijnen in Den Haag. Komt u vooral langs in de winkel voor een passend advies.

Gordijnen tot op de grond staan eigenlijk altijd het mooist

Daarnaast vragen hogere ruimtes  om dubbele plooien op die manier worden gordijnen de sfeermakers waar u naar zoekt.  Tot slot vergeet het ophangsysteem niet met een passende rails goed opgehangen zodat uw gordijnen over de vensterbank vallen. Gordijnen van firma Fred van Rijn worden altijd op maat gemaakt zodat u verzekerd bent van een perfecte afwerking.

binnenzonwering gordijnen blauw
binnenzonwering transparant gordijn

Kies vitrage voor extra privacy

Een lichte stof waar nog licht doorheen komt noemen we vitrage. Inkijk en privacy verhogend en ook in mooie moderne versies verkrijgbaar. Denk aan organza met een hoge glans of de natuurlijke materialen. Bent u nieuwsgierig naar een ongeveer prijs. Voor ieder budget zijn er in ons assortiment raamdecoratie en vitrage te vinden.

Wilt u weten wat de prijs is voor mooie gordijnen?

De kosten van gordijnen worden vooral bepaald door de kwaliteit van de stof. Een stof wordt meestal met een meterprijs aangegeven. We hebben voor ieder budget gordijnen . Vaak wordt het vervelend gevonden dat het aantal meters stof niet gelijk is aan het aantal meter van het raam. Dit komt omdat een gordijn altijd met een plooi moet worden gemaakt. Of u moet voor de paneel gordijnen kiezen. Deze zijn zonder plooi en lijken op een groot rolgordijn.  Voor die plooien is ook stof nodig. Hoe meer plooien hoe fraaier maar ook anders in prijs. De budget en internet winkels bieden vaak gordijnen aan met een andere kwaliteit en weinig plooien.

Gordijnen op maat laten maken

Naast de prijs voor de meters stof moet het gordijn gemaakt worden. Dit noemt men de confectie. Dit doen we in ons eigen atelier.  Tot slot kunt u het gordijn nog uitbreiden met meer opties. Zoals de gemotoriseerde zonwering wat ook invloed heeft op de prijs

Krijg meer advies over gordijnen

gordijnen kiezen vanwege:

Luxe uitstraling

Scherpe prijs

De uitgebreide keuze in de winkel

RAAMDECORATIE NIEUWS

Wilt u teruggebeld worden?

vult u dan het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op,

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MEER RAAMDECORATIE

Categorie
raamdecoratie
Tags
binnen zonwering